Leuten bij bij thee-salon Teazone

Teazone MaastrichtThee en koffie leuten bij Teazone. Een beetje mystiek aandoende thee salon. Ik twijfelde even of ik deze zaak zou vermelden. Het Oosters aandoende interieur is echter zodanig de moeite waard, en voor een deel te koop, dat ik het toch doe. 2 keer ben ik binnen geweest maar ook weer weg gegaan omdat ik maar niet werd geholpen. Druk was het niet, of leek het niet, maar stress was er duidelijk wel.Misschien het feit dat ik met mijn kleine meid in de babywagen kwam, er is nogal wat breekbaars en de indeling is knus te noemen. De zaak is niet erg toegankelijk voor alles met wielen. Er zijn 2 kleine trappen die vrij haaks op elkaar staan en dan ook nog deuren. Binnenkort probeer ik het nog èènmaal want van horen zeggen is het minstens zo lekker als dat het mooi is. Teazone Koestraat 9, 6211HR, Maastricht-Jekerkwartier, 043-3113246